Workshop Management Drives

Persoonlijk Leiderschap

Aan de slag met jouw Individueel profiel!

Een individueel profiel brengt de 6 drijfveren in kaart en geeft op basis van 4 herkenbare grafieken inzicht in: Logica, Verwerping, Energiebalans en Mindset.

  • Logica is de volgorde waarin iemand gemotiveerd is.
  • Verwerping geeft aan wat iemand stoort.
  • De Energiebalans laat zien waar iemand zijn energie vandaan haalt of waar hij energie verliest.
  • Mindset geeft weer welk mogelijk gedrag wordt vertoond door iemand die onder druk staat.

Tijdens de workshop ga je actief aan de slag met jouw eigen Management Drives profiel en leer je jouw eigen profiel te lezen en te interpreteren aan de hand van de unieke MD app. Wat drijft jou? Wat irriteert jou? Hoe houd jij jouw energie in balans? Wat is jouw gedrag wanneer je onder druk staat? Je leert jezelf beter kennen en krijgt handvaten om in je kracht te blijven staan. Daarnaast leer je de motivatie en beweegredenen van anderen ook beter te begrijpen en kun je gemakkelijker anticiperen en situationeel handelen.
Ken jezelf, begrijp de ander!

Deze 4 uur durende workshop, inclusief MD profiel en toegang tot de app bieden we ter gelegenheid van de launch van Lumio Leadership t/m 31 december 2023 aan voor € 295,= per persoon (excl. BTW)

Interesse?

Neem contact op met onze Director L&D Erwin Lennertz.

Heb je interesse meld je aan!

Neem contact op middels onderstaand formulier of bel ons +31 (0)85 273 7904.

Management drives - Meld je aan
Privacy

Management Drives Workshop actie

Registreer je voor een Management Drives workshop in november of december en ontvang een exclusieve korting. Ontdek je persoonlijke drijfveren en versterk leiderschapsvaardigheden met het thema ‘Inzicht in jezelf, begrip voor anderen’

Bekijk actie