We develop

Learning & Development met Impact

Neem plaats op onze tribune, wij zijn er klaar voor! We bieden vernieuwende workshops variërend van korte Espresso Sessies to meerdaagse workshops. We brengen graag de zaak in beweging en inspireren onze deelnemers met een provocatieve en humorvolle aanpak.

Learning Journey Solutions

Ontwikkelen met maximale ROI

Een Learning Journey duurt een aantal maanden en is gebaseerd op Blended Learning. Door verschillende manieren van leren in te zetten en goed op elkaar af te stemmen wordt de impact verhoogd en zijn de inzichten diepgaander. De daadwerkelijke toepassing in de dagelijkse praktijk wordt meer en de leercurve groter.

Leadership development

Medewerkers verlaten niet een bedrijf, ze verlaten een manager!

De impact van goed leiderschap wordt nog vaak onderschat. Toch weten we allemaal het verschil tussen een goede leider en een slechte leider, elke medewerker heeft daar op de een of andere manier wel ervaring mee. Investeren in de ontwikkeling van leiderschap is investeren in de hele organisatie.

Espresso Sessies

Krachtig – Intens – Focused – Fun

Espresso sessies zijn korte workshops van 90 minuten die gefocust zijn op 1 specifiek onderwerp. De sessies ontlenen hun naam aan de eigenschappen van een kopje espresso: compact, krachtig, intens, “in het moment” en voldoende om te kunnen nagenieten.

Espresso sessies zijn het antwoord op de vraag naar korte workshops en trainingen.

Management Drives

Zes kleuren. Eén matrix. Dit is alles wat je nodig hebt om de drijfveren van een persoon, team of organisatie te visualiseren. Elke kleur verwijst naar een specifieke stijl, gedrag, cultuur, enz.Waarom kleuren? Omdat ze neutraler en universeler zijn dan woorden. Het gaat er niet om mensen in categorieën of hokjes te plaatsen. Het gaat erom mensen in staat te stellen volledig zichzelf te zijn, zich begrepen te voelen en anderen te begrijpen. Stel je de mogelijkheden eens voor als iedereen zichzelf en de mensen om zich heen zou begrijpen, en wat je dan gezamenlijk zou kunnen bereiken!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw ontwikkeling?

Mail: info@lumioleadership.nl
Bel: +31 (0)85 273 7904

Management Drives Workshop actie

Registreer je voor een Management Drives workshop in november of december en ontvang een exclusieve korting. Ontdek je persoonlijke drijfveren en versterk leiderschapsvaardigheden met het thema ‘Inzicht in jezelf, begrip voor anderen’

Bekijk actie