We assess

Nesto testplatform

Ons eigen testportaal (Nesto) kunnen we volledig bouwen in de huisstijl van elk bedrijf. Nesto biedt een laagdrempelige, snelle en eenvoudige manier om inzicht krijgen in de kwaliteiten van medewerkers! Met Nesto bieden we een grote diversiteit aan professionele testen gerelateerd aan verschillende werkvelden. Hiermee selecteer je beter en breng je de sterke punten en ontwikkelpunten van mensen in kaart. De testen geven je een beeld van de persoon die je tegenover je hebt en bieden je handvaten om het gesprek aan te gaan.

Toegankelijk, gebruiksvriendelijk en geschikt voor grote aantallen

Nesto is zeer geschikt om grote aantallen testen af te nemen en inzicht te krijgen in cruciale vaardigheden uitvoerend personeel. Wij trainen en certificeren een aangewezen medewerkers voor het afnemen en interpreteren van de testen, vervolgens kan er onbeperkt en autonoom gewerkt worden!

Maak verbinding tussen mens en strategie

Door Nesto in te zetten kun je eenvoudiger de verbinding maken tussen je strategie en de in je organisatie werkzame mensen. Nesto is geschikt voor die branches waar veel mensen operationeel werken, zoals in facilitaire branches, horeca, logistiek, zorg en de uitzendsector. Wij bouwen het testplatform tegen zeer geringe kosten op maat. In jouw eigen huisstijl zodat de herkenbaarheid en gebruikersgraad hoog is. Een echte meerwaarde voor bedrijven die meer over hun eigen collega’s willen weten en hoe die beter in hun kracht gezet kunnen worden.

Wil je graag meer informatie over Nesto? Neem dan contact met ons op!

Interesse of wil je een demo om te kijken wat het kan betekenen voor jouw organisatie?

Neem contact op met onze business development manager Bas Blezer.

Heb je interesse of wil je graag een demo?

Neem contact op middels onderstaand formulier of bel ons +31 (0)85 273 7904.

Contact Us
Privacy

Management Drives Workshop actie

Registreer je voor een Management Drives workshop in november of december en ontvang een exclusieve korting. Ontdek je persoonlijke drijfveren en versterk leiderschapsvaardigheden met het thema ‘Inzicht in jezelf, begrip voor anderen’

Bekijk actie