We assess

Day-in-a-life assessment

Selectie & Ontwikkeling

Selectie & Ontwikkeling

De day-in-a-life experience is een uniek assessment waarin de kandidaat een integrale simulatie van een halve of hele dag doorloopt. De deelnemer krijgt een baan voor een dag in een fictief bedrijf en wordt geconfronteerd met alledaagse business challenges, spreekt met collega’s, klanten, stakeholders en ontvangt en stuurt e-mails. Kortom, een volledige en naadloos afgestemde ervaring.

Op basis van ons uitgebreide assessmentplatform en robuuste aanpak kunnen we snel en efficiënt een maatwerkoplossing bieden zonder telkens het wiel opnieuw uit te vinden. Hierdoor zijn we zowel in doorlooptijd als in investering efficiënt en competitief.
We zorgen voor concrete en objectieve inzichten die direct te vertalen zijn naar de praktijk en helpen om solide en goed geïnformeerde beslissingen te maken.

Het Day-in-a-life assessment geeft een volledig en diepgaand inzicht in de deelnemer. Naast een persoonlijkheidsanalyse, een cognitieve capaciteitenanalyse en een gedrag georiënteerd diepte-interview, doorloopt de kandidaat een naadloos afgestemde simulatie.

Een baan voor een dag
De deelnemer krijgt een kantoor, een computer, een eigen account en alle informatie die nodig is om aan het werk te gaan in ons simulatiebedrijf. E-mails, telefoongesprekken, virtuele meetings, persoonlijke gesprekken, kortom alle ingrediënten die je tegenkomt in je dagelijkse omgeving. Geen tijd voor uitstel, als deelnemer ga je aan de slag, neem je beslissingen, geef je advies en onderneem je concrete acties.

Interesse of wil je een demo om te kijken wat het kan betekenen voor jouw organisatie?

Neem contact op met onze leadership development manager Erwin Lennertz.

Heb je interesse of wil je graag een demo?

Neem contact op middels onderstaand formulier of bel ons +31 (0)85 273 7904.

Contact Us
Privacy