We assess

Onderscheidende assessments met concreet advies!

Wij bieden een hele range aan assessment oplossingen, geven specifiek advies en we zijn altijd concreet! Onze aanpak is onderscheidend door het specifieke design en de aandacht voor de candidate experience. Nieuwsgierig? Vraag naar de mogelijkheden!

Day-in-a-life assessment

Selectie & Ontwikkeling

The day-in-a-life experience is een uniek en next level assessment waarin de kandidaat een volledige simulatie van een halve of hele dag doorloopt. De kandidaat krijgt een baan voor een dag in ons fictieve bedrijf en wordt geconfronteerd met alledaagse business challenges, spreekt met collega’s, klanten, stakeholders en ontvangt en stuurt e-mails. Kortom, een volledige en naadloos afgestemde ervaring.

Management Drives

Zes kleuren. Eén matrix. Dit is alles wat je nodig hebt om de drijfveren van een persoon, team of organisatie te visualiseren. Elke kleur verwijst naar een specifieke stijl, gedrag, cultuur, enz. Waarom kleuren? Omdat ze neutraler en universeler zijn dan woorden. Het gaat er niet om mensen in categorieën of hokjes te plaatsen. Het gaat erom mensen in staat te stellen volledig zichzelf te zijn, zich begrepen te voelen en anderen te begrijpen. Stel je de mogelijkheden eens voor als iedereen zichzelf en de mensen om zich heen zou begrijpen, en wat je dan gezamenlijk zou kunnen bereiken!

Nesto testplatform

Ons eigen Next Step Talent testportaal (Nesto) kunnen we volledig bouwen in de huisstijl van elk bedrijf. Nesto biedt een laagdrempelige, snelle en eenvoudige manier om inzicht te krijgen in de kwaliteiten van medewerkers.

Hoe kunnen we jou verder helpen met een unieke oplossing?

Mail: info@lumioleadership.nl
Bel: +31 (0)85 273 7904