we solve

Executive coaching

Executive coaching

It can be lonely at the top!

Leiderschap is van cruciaal belang in een organisatie, de druk op de schouders van een directeur of (senior) manager kan echter behoorlijk oplopen. Je observeert het gedrag en de prestaties van anderen, dag in en dag uit. Je kunt echter niet tot nauwelijks jezelf observeren. Onze Executive coaches geven je de ruimte en de begeleiding om jezelf te spiegelen. We adviseren met lef en durven de vinger op de zere plek te leggen, we weten mensen te raken omdat we oprecht geïnteresseerd zijn.

Op basis van Human Design Thinking helpen wij de organisatorische en persoonlijke pijnpunten te identificeren en aan te pakken. Een voorbeeld hiervan is een situatie waarin de strategische prioriteiten zijn gedefinieerd en er is een duidelijk noodzaak en visie voor verandering, de huidige cultuur is echter niet ondersteunend en eerder een blokkade voor verandering dan een versneller. Dan is het organisatorisch probleem helder, echter zegt dit nog niets over de specifieke drijfveren, motivatie, ervaring en competentie van de betrokken leider. Door een solide brug te bouwen tussen de organisatorische en individuele behoeften ontstaat er een duidelijke focus en vooruitgang.

Onze executive coaches hebben zelf voor dergelijke uitdagingen gestaan en hebben ruime internationale ervaring in het begeleiden van (senior) leiders in verschillende industrieën. We nemen coaching heel serieus, als we er voor gaan dan gaan we er ook voor! Met passie, zorg, ervaring en lef maken we het verschil.