we identify

Executive Search

(International) Executive Search

Ontdek onze specifieke ervaring en service

Op basis van onze eigen specifieke expertise in het internationale business landschap en ons Human Design Thinking concept, bieden wij een uniek zoekconcept dat rekening houdt met de bijzondere kenmerken van uw strategie, bedrijfscontext, omgeving en cultuur. Onze focus ligt op het vinden van serieuze en authentieke kandidaten die uw transitie- of groeiplan tot een succes maken.

Onze eigen loopbaanervaringen in leidinggevende posities over de hele wereld stellen ons in staat de factoren die het verschil maken tussen succes en falen in een rol helder te krijgen. Wij begrijpen het business landschap, culturen en de organisatorische behoeften. Juist omdat we persoonlijk hebben ervaren wat de dynamiek in cruciale specialistische en leidinggevende rollen in de internationale business inhoudt, kunnen we het verschil maken in het vinden van de juiste persoon in een beperkt aantal markten.

Onze aanpak

We werken exclusief en retained. Relaties zijn de kern van wat we doen. Door onze klanten en high-impact professionals echt te begrijpen, zijn we in staat om sterke connecties te maken met duidelijke voordelen voor beide partijen en hebben de potentie om samen de wereld te veranderen.

Plaatsingen voor leidinggevenden op hoog niveau
Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van senior managers, (associate) directors, VP’s en C-level executives met de juiste interim en permanente mogelijkheden in specifieke markten.

Ambitieus en ervaren
Met de ervaring van ons team in verschillende leidinggevende posities weten we dat het vinden van de juiste persoon niet zomaar een transactie is. Wij begrijpen dat het tijd en kennis vergt om de juiste ondersteuning te bieden en zijn altijd gedreven om net die ene kandidaat te vinden die echt het verschil kan maken.

Our Executive Search Sweet Spot

Het grote voordeel van search op basis van specifieke eigen ervaring is dat we de taal spreken van de omgeving, snappen welke details het verschil maken en dat we ons kunnen verplaatsen in de uitdaging die de organisatie heeft. Het betekent ook dat we ons niet in alle branches en industrieën bewegen.

Dit zijn onze specifieke areas of expertise:

  • Medical Devices, Instruments and Equipment
  • Pharmaceutical
  • Biomedical Technology
  • Dental
  • Life Sciences & Diagnostics
  • Healtcare Industry services

Why us?

Internationaal Search Track record

Wij begrijpen matrix organisaties en remote leadership uitdagingen. Wij weten wat de impact van globalisering en continue drang naar verbetering op leiderschap is. Wij herkennen die leiders met de juiste mix van IQ en EQ. Wij netwerken met de leiders van morgen die zich richten op resultaten, duurzaam denken en diversiteit & inclusie.

Wij zijn gevestigd in Nederland en werken nauw samen met onze filialen in Cambridge (USA) en München (D). Al tientallen jaren zijn onze executive search consultants werkzaam in verschillende landen en continenten, met regionale of wereldwijde verantwoordelijkheden.

Wij zijn trots lid van Sigma Search Partners (SSP). Zij vertegenwoordigen de hoogste kwaliteit in een exclusieve, onafhankelijke groep van boutique executive search bureaus in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, India, Ierland, Spanje, Tsjechië, het VK en de VS. De lidmaatschapscriteria zijn streng en alleen de meest professionele bedrijven worden toegelaten.

www.sigma-search.com

Laten we samen de “Next Step” zetten om u in contact te brengen met uw volgende getalenteerde leidinggevende kandidaat.