Next Step Talent verwelkomt Erwin Lennertz als nieuwe partner & Strategic Architect

Blog

Wij zijn verheugd om de aanstelling van Erwin Lennertz als Partner en Strategic Architect, aan te kondigen per 1 juli 2020.

Erwin brengt meer dan 20 jaar gerichte ervaring met zich mee naar Next Step Talent. Tot voor kort was Erwin Consulting Director, Europe bij DDI-Development Dimensions International met Düsseldorf, Duitsland als uitvalsbasis. Daarvoor heeft hij van 2015 tot 2019 gewerkt in Singapore als Head of Consulting bij DDI en Future Leaders Intl.

Erwin is ondernemer in hart en nieren en leidde zijn eigen consultancy bedrijf van 2008 tot aan zijn sprong richting Singapore. Hij heeft zeer ruime ervaring in het leiden van teams in tijden van verandering, design van impactvolle leiderschapsprogramma’s en het ontwikkelen van leiders door training, coaching en assessment interventies.

Bij Next Step Talent zal Erwin zijn kennis en ervaring gaan inzetten om een sterk Leadership Development curriculum te bouwen. Deze programma’s zullen zowel voor profit en non-profit ontwikkeld worden en wereldwijd worden ingezet. Zijn internationale en multiculturele ervaring en ervaring als executive consultant, (team)assessor en Leadership Development specialist past heel nauw bij ons Human Design Thinking en zal significant bijdragen aan ons commitment om onze klantenbasis en klant succes verder te laten groeien.

Ik ben ervan overtuigd dat Erwin op basis van zijn leiderschap, passie voor talentontwikkeling en relevante ervaring een sterke bijdrage kan leveren aan de verdere groei van ons team. Bouwend op een sterk fundament zal hij Next Step Talent helpen te navigeren richting een sterke toekomst.

Wij heten Erwin van harte welkom in ons team en wensen hem alle succes en plezier toe aan boord van Next Step Talent.

Loek Vandebroek

Hoe kunnen wij jou helpen?

Nieuwsartikel form
Privacy