We assess / We develop

Management Drives

Wij zijn Master Partner voor Management Drives. In Duitsland / DACH regio leiden wij mensen op en verzorgen wij de certificering van nieuwe Management Drives professionals. We helpen bedrijven in de uitrol en borging van Management Drives in de eigen organisatie en coachen gecertificeerde professionals in deze bedrijven in hun rol als MD coach en trainer. We gebruiken Management Drives in al onze Lumio Leadership programma’s, leiderschap begint bij zelf leiderschap: ken jezelf, begrijp de ander.

Zes kleuren. Eén matrix. Dit is alles wat je nodig hebt om de drijfveren van een persoon, team of organisatie te visualiseren. Elke kleur verwijst naar een specifieke stijl, gedrag, cultuur, enz. Waarom kleuren? Omdat ze neutraler en universeler zijn dan woorden. Het gaat niet om mensen in categorieën of hokjes plaatsen. Het gaat erom dat we mensen in staat stellen volledig zichzelf te zijn, zich begrepen te voelen en anderen te begrijpen. Stel je de mogelijkheden eens voor als iedereen zichzelf en de mensen om zich heen zou begrijpen, en wat je dan gezamenlijk zou kunnen bereiken!

Krachtige Team Ontwikkeling

Is het team een echt team? Soms noemen we het een team, maar blijkt het meer een groep van mensen met individuele focus en aandachtsgebieden. Wij bouwen de brug tussen de organisatorische opgave en de kracht van het team. Meer vertrouwen, elkaar durven aanspreken en elkaar naar een hoger plan duwen! We kunnen dit bereiken door inzicht te geven in de drijfveren van elk teamlid en inzicht te geven in de teamdiversiteit. Wat moet het team meer of minder doen om de doelen te bereiken en een beetje plezier te hebben op de weg naar succes?

De unieke Management Drives app

Als gebruiker van Management Drives heb je ook direct toegang tot de Management Drives app. In de app staat er niet alleen uitgebreide informatie over je eigen Logica, Verwerping, Energie Balans en Mindset, maar kun je ook connecties maken met collega’s en teams aanmaken.

Meer weten over Management Drives? Laat het ons weten!

Interesse of wil je een demo om te kijken wat het kan betekenen voor jouw organisatie?

Neem contact op met onze leadership development manager Erwin Lennertz.

Heb je interesse of wil je graag een demo?

Neem contact op middels onderstaand formulier of bel ons +31 (0)85 273 7904.

Contact Us
Privacy