Lumio Leadership ondersteunde het Bureau opname en Integraal Capaciteitsmanagement van het Maastricht UMC+

Cases

Integraal Capaciteits Management (ICM) van Maastricht UMC+ staat bekend als een spil in het efficiënt beheren van capaciteit en het optimaliseren van operationele processen. “Mooie resultaten zijn reeds geboekt en kansen zitten in het verschiet. Lumio Leadership heeft recentelijk een rol gespeeld in het ondersteunen van onze medewerkers van Bureau Opname bij de transitie naar een nieuwe werkmethode waarbij er gewerkt gaat worden met een capaciteitscoördinator. Met behulp van het “Day in a Life” assessment hebben we niet alleen individuele groei gestimuleerd, maar ook waardevolle inzichten geleverd voor verdere ontwikkeling binnen het team Bureau Opname”, aldus de heer drs. Nol Visschers, Capaciteitsmanager bij het MUMC+.

Een Unieke Aanpak: “Day in a Life” Assessment

Lumio Leadership heeft een innovatieve benadering van assessments geïntroduceerd om de medewerkers van het Maastricht UMC+ te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling. Het “Day in a Life” assessment. Dit assessment bracht de dagelijkse uitdagingen en mogelijkheden van individuele medewerkers in kaart, waardoor een diepgaand inzicht ontstond in hun sterke punten en mogelijke groeigebieden. Tijdens het day-in-a life experience ondergaat de kandidaat een integrale simulatie van een halve of hele dag. Binnen een fictief bedrijf wordt je geconfronteerd met alledaagse business challenges, spreek je met collega’s, klanten, stakeholders en ontvangt en stuurt e-mails. Kortom, een volledige ervaring.

Met de verkregen inzichten kunnen medewerkers concrete stappen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Door deze focus op individuele groei en op het team als geheel en de rol die ieder individu in het team kan innemen, zijn ze samen ook beter in staat om uitdagingen het hoofd te bieden en kansen te benutten.

Resultaten om Trots Op Te Zijn

“Als Integraal Capaciteits Management van het MUMC+ en Lumio Leadership zijn we trots op de positieve resultaten die we hebben bereikt”.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Nieuwsartikel form
Privacy